Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Bevraging chronische pijn bij verpleegkundigen...

30-12-2019

Geachte collega,
Wij zijn een groep van vijf studenten uit de masteropleiding verpleeg- en vroedkunde 2019-2020 aan de Universiteit Antwerpen. In het kader van onze masterproef doen wij onderzoek naar chronische pijn bij verpleegkundigen in Vlaanderen.
Met deze enquête richten wij ons enkel tot verpleegkundigen die betrokken zijn bij directe patiëntenzorg. Deelname is vrijblijvend en door het invullen van de vragenlijst verleent u toestemming om deel te nemen aan ons onderzoek.
Het hele onderzoek verloopt volgens de Europese wetgeving General Data Protection Regulation (GDPR) en de wetgeving inzake experimenten op de menselijke persoon van 7 mei 2004. Uw identiteit en deelname aan deze studie worden strikt vertrouwelijk behandeld. U zal nergens bij naam of op een andere herkenbare wijze geïdentificeerd worden.
De duur van de vragenlijst is geschat op 15 minuten afhankelijk van het aantal chronische pijnklachten die u ervaart. Het is mogelijk om de vragenlijst in te vullen verspreid over meerdere momenten. Dit gaat maximum tot één week na het starten van de vragenlijst.

Link naar de vragenlijst. 

Onder alle deelnemers worden twee filmtickets verloot.

Indien u vragen heeft over de enquête, kan u ons een e-mail sturen op: chronischepijn@teams.uantwerpen.be
Alvast bedankt voor uw medewerking,

Onderzoekers:

Ans Houtmeyers
Natascha Kelchtermans
Sara Van den Elsen
Anaïs Verhoeven
Ivy Whiteman

Hoofdonderzoekers:

Prof. Dr. Bart Van Rompaey
Filip Haegdorens