Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Bedankt...!

27-11-2015

Beste congresdeelnemer,


Oprecht hartelijke dank voor jouw aanwezigheid op het Jaarcongres van de Vlaamse Vereniging van Intensieve Zorgen Verpleegkundigen vrijdag jongstleden! De trouwe aanwezigheid van onze leden én sympathisanten is de drijfveer om er een jaarlijkse traditie van te maken.
Dank ook voor het invullen van de congresenquête! We nemen de opmerkingen en suggesties ter harte in aanloop naar de volgende editie op 17 en 18 november 2016, 2 data die je alvast in jouw agenda kan noteren. Hopelijk mogen we jou dan opnieuw verwelkomen.
In het voorjaar zullen we jou vooreerst uitnodigen naar onze minisymposia. Deze events zijn in volle voorbereiding – zodra de data en programma’s definitief zijn, verneem je het via onze website.
Tot slot nodigen we jou uit om  binnenkort op onze website de congresfoto’s te bekijken. Als VVIZV lid vind je er bovendien op de ledenzone alle presentaties van de 2 congresdagen terug.
Voor het komende jaareinde wens ik jullie meer dan ooit VREDEvolle dagen toe! Voor 2016 wens ik jullie HAPPY NEW ENERGY!


Namens de VVIZV


Daphné Christiaens.