Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

VVIZV Lidkaart...

24-02-2018

Onze eerste honderden nieuwe lidkaarten zijn de deur uitgegaan... Weldra valt ze ook bij jou binnenkort in de bus. We kozen recent (najaar 2017) voor een totaal nieuw lidmaatschap, nl. 'for life'. Dit betekent dan ook dat deze nieuwe lidkaart niet meer jaarlijks vernieuwd zal worden, maar dat deze geldig blijft zolang je lid van de VVIZV blijft. We kozen voor een duurzame lidkaart (type bankkaart) met de meest essentiële persoonlijke gegevens en aan de verso zijde de data van de vereniging die niet meer zullen wijzigen en waar je altijd terecht zal kunnen.

Heel belangrijk hierbij is dat we in de toekomst bepaalde data, inschrijvingen en registraties gaan koppelen aan je lidkaart (OR code)... In de pipeline o.a.  scanning, registratie inschrijvingen symposia, jaarcongres, attesten etc. Je hoort er zeker nog van dit jaar... Vandaar dat we je aanraden om deze lidkaart zeker mee te brengen naar elk event dat door de VVIZV wordt georganiseerd.

Voor de deelnemers (niet-lid) aan het Jaarcongres 2017 en het MS Sint-Niklaas in december ll. vragen we nog even meer geduld... Ook aan jullie wordt het beloofde lidmaatschap bezorgd... het vraagt echter alleen een beetje meer tijd om de correcte data te verwerken.