JAARCONGRES - 10.12.20... Webinar 1 Covid-19: Psychosociale ondersteuning en zelfzorg... Registreer!

Beste collega's,

Wegens technische problemen kon de webinar op 03 december ll. niet doorgaan. Wij hernemen dit alles op donderdag 10.12.2020 om 19u00.

Belangrijk: collega's die reeds geregistreerd waren voor 03 december, hoeven dit niet meer opnieuw te doen! Zij worden automatisch opnieuw aangeschreven en geregistreerd!

De tweede Covid-19 golf heeft heel wat vertraging meegebracht in de programmatie van onze webinars... Zowel wij, professioneel actieven in de de gezondheidszorg als tal van onze sprekers werden verrast door het impact van deze golf in onze ziekenhuizen... Onze aandacht ging dan ook op dat ogenblik prioritair naar de 'werkvloer'...

Intussen zaten we echter niet stil...

Wij kunnen jullie dan ook met trots onze eerste Webinar voorstellen!

Uitzenddatumdonderdag 10 december 2020. We starten om 19:00u en proberen te eindigen rond 20:30u.

COVID psycho-sociale ondersteuning en zelfzorg voor IZ Verpleegkundigen

In dit anderhalf uur blikken we terug op de impact van de eerste golf en hoe twee collega-ziekenhuizen dit aangepakt hebben.

Als sprekers zijn te gast: Annabel Boury, psycholoog UZ Gent, Sofie Vanwing, hoofdverpleegkundige Sint-Trudo Ziekenhuis en Nele Kerkhofs, psycholoog Sint-Trudo Ziekenhuis.

Zoals eerder gemeld is deze webinar, in deze bizarre tijden, voor iedereen gratis toegankelijk. Alleen een correcte registratie via bijgevoegde link is nodig... verder volgt alles in je mailbox! Alleen na een correcte registratie en effecitieve deelname ontvang je een attest voor je bijscholingsuren.

Klik hier om in te schrijven.

(De rechtstreekse broadcasting is gratis. Wil je op een later tijdstip alles nog eens rustig bekijken? Je kan dit als lid van de VVIZV op onze website, achter login... Uitzonderlijk kan je daarom tijdens deze periode lid worden voor 20 euro. (Zie rubriek 'tijdelijk lidmaatschap' onder 'Nieuwsberichten').