JAARCONGRES - Alternatief virtueel Jaarcongres 2020 in opbouw...

Het Jaarcongres van de VVIZV is het grootste verpleegkundig georiënteerd intensieve zorgen evenement in België.

Omwille van de geldende Covid-19 maatregelen en de onzekerheid in het najaar omtrent een eventuele volgende golf van dit virus, werkt de VVIZV aan een alternatief congresprogramma. 

Wij zijn dan ook fier om voor de eerste maal een 'digitaal' congres te kunnen aanbieden in het najaar. Ondertussen kunnen we al meegeven dat tal van vooraanstaande sprekers hebben toegezegd. De rode draad door dit congresprogramma is Covid-19 met heel veel aandacht voor wat we als intensieve zorg verpleegkundigen in het verleden beroepsgerelateerd hebben doorgemaakt, maar ook wat we nog gaan meemaken in de nabije toekomst...

Het preliminair programma van dit e-congres vind je ondertussen terug op onze website. Zeer binnenkort informeren we jullie over sprekers dit deze thema's behandelen. Ook de praktische kant, broadcast data, info rond inschrijvingen en dergelijke communiceren we ASAP. Deze zal namelijk deze keer verschillend zijn van andere jaren... Hou deze website zeker in het oog voor de allerlaatste ontwikkelingen.

Lees zeker ook de 'laatste berichten' m.b.t. tijdelijk aanbod lidmaatschap op onze website.